Vind een StarPark On Tour in uw buurt.

@ Tilburg

Wat is StarPark On Tour?

Tijdens StarPark On Tour strijkt een team van ervaren Mercedes-Benz specialisten neer op een parking in uw buurt. Op een speciaal voor de gelegenheid opgebouwde Check-Up Site kijken ze uw wagen kosteloos na op 10 punten die zowel de mechanische, elektronische als veiligheidsaspecten van uw wagen onder de loep nemen.

Gratis nazicht. Zonder reserveren, mét voordelen.

Een afspraak maken voor StarPark On Tour is niet nodig. Rij met uw Mercedes naar een deelnemende locatie, en de specialisten ter plaatse helpen u meteen verder. Als tijdens de check-up blijkt dat iets moet hersteld of vervangen worden, dan krijgt u meteen een technisch rapport en een offerte kan u worden overgemaakt. Bovendien maakt u tijdens StarPark On Tour kans op interessante kortingen op vervangonderdelen.

Snel weer op weg.

Een controle door de Mercedes-Benz specialisten neemt ongeveer 15 minuten in beslag. Ondertussen kan u genieten van een drankje. Op het einde van de check-up krijgt u een volledige diagnose met uitleg van een specialist. En voor u weer verder rijdt, ontvangt u een mooi en praktisch geschenk.

Mercedes-Benz StarPark On Tour @ Rüttchen Tilburg

Van 28/08/2018 tot 01/09/2018

09u00 - 18u00

Parkeerterrein De Leyhoeve (Dokter Bloemenlaan 9-21, 5022 KX Tilburg)